NĂSCUT PENTRU A CONDUCE

Cu un design elegant și echipat cu nenumărate soluții tehnice de ultimă oră, Tivoli este născut pentru a conduce.

ÎN AVANGARDA STILULUI

Prin stilul său, Tivoli se adresează adepților stilului de viață urban. Silueta elegantă, dar totuși puternică și dinamică atrage atenția. Totodată, mașina radiază o încredere în sine tinerească. Lăsați-vă cuceriți de spiritul dinamic, urban!

DETALII BINE GÂNDITE, CONVINGĂTOARE.

Scaunele sunt tapițate cu materiale moi, atent selectate, de calitate, cu modele de cusături elegante, exclusiviste. Exteriorul în sine oferă șoferului o senzație de sportivitate. Tapițeriile de scaune Tivoli contribuie la atmosfera unică a spațiului interior.

DESIGN CONVINGĂTOR

Cu stilul său hotărât și plin de caracter, Tivoli radiază excelență și rafinament, detașându-se din pluton. Designul Tivoli a fost inspirat de arhitectura urbană modernă și de liniile ondulate ale naturii. Datorită acestora, Tivoli atrage atenția, trezind sentimente hotărâte în privitor. Îndrăgostiți-vă de elanul tineresc și stilul dinamic, elegant și hotărât al modelului Tivoli!

DETALII DE CONFORT

Tivoli cuprinde o serie de soluții menite să transforme orice călătorie în plăcere pură. Scaune față cu încălzire, scaun șofer cu ventilație în două trepte, scaune spate deosebit de confortabile datorită înclinării la 27,5°, sistemul automat de climatizare cu două zone cu senzor de temperatură și afișaj digital – elemente ce vor îmbunătăți experiența dumneavoastră de condus!

Scaune față cu încălzire

MP3 Audio

Unitate de navigație cu ecran de 9”

Panou de instrumente cu ecran TFT-LCD color de 10,25

Oglinzi retrovizoare exterioare acționate electric

Funcție de blocare automată a ușilor

TEHNOLOGIE

Tracțiunea integrală inteligentă distribuie în mod automat forța de propulsie între punțile față și spate pentru optimizarea forței de tracțiune. Datorită componentelor perfect armonizate ale sistemului de tracțiune integrală și șasiului dezvoltat special pentru performanță offroad, SsangYong Tivoli prezintă o atitudine suverană atât pe drumuri, cât și în afara lor.

Sistem SmartSteer

Alegeți una din trei setări pentru sensibilitatea direcției asistate. Astfel, dintre setările „Normal”, „Comfort” și „Sport” vă puteți alege modul ideal de control al direcției conform preferințelor individuale.

Caracter hotărât cu o inimă puternică

Nou-dezvoltatele propulsoare Tivoli sunt deosebit de compacte, eficiente și fiabile. Motorul pe benzină 1.5 GDi-Turbo poate dezvolta 163 CP/5500 rpm, la un cuplu de 280 Nm/1500-4000 rpm. Motorul diesel e-XDi-160 poate livra o putere de 136 CP la 4000 rpm, respectiv un cuplu maxim de 324 Nm în intervalul de turații 1500–2500 rot/min. Astfel, motoarele Tivoli garantează performanță optimă atât în traficul urban, cât și pe autostrăzi.

Variante de echipare

Armonie și dinamism

Tivoli este deosebit de bine echipat chiar și în varianta standard, iar dacă doriți să fie într-adevăr unic, aveți la dispoziție o gamă largă de opțiuni pentru creșterea confortului și plăcerii la volan.

Faruri cu proiector

Proiectoare de ceață cu LED

Ornament negru lucios pe stâlpul A

Lămpi spate cu LED

Bare amarare negre cu aspect sportiv

Grilă radiator cu finisaj superlucios

GALERIE