Tivoli Grand

de la 16.590€
5 ani GARANȚIE

MULTIFUNCŢIONALITATE

Prin latura sa practică, noul SsangYong Grand Tivoli va deveni preferatul familiei. Portbagajul uriaș și spaţiile interioare generoase vor face viaţa mai ușoară.

Cel mai vechi producător de mașini din Coreea de Sud reunește în acest nou SUV o amenajare interioară exigentă, noi motoare performante și o siguranţă excepţională.

LINII SIMPLE, CURATE

Tivoli Grand atrage atât prin simplitatea liniilor designului său cât și prin multifuncţionalitatea sa.

Un SUV cu care poţi călători oriunde dorești, la birou, de luni până vineri sau poţi umple portbagajul
pentru un weekend prelungit cu familia reunită.

O EXPRESIE A ÎNCREDERII

Partea frontală îmbină armonios elemente contrastante. Blocurile optice elegante încadrează grila îngustă a radiatorului în timp ce în partea inferioară, farurile de ceaţă sunt topite într-un element unitar, masiv și robust.

ATITUDINE

Linia descendentă a plafonului inspiră dinamism în timp ce stâlpii ”A” și ”C” înclinaţi, cu inserţii lucioase de culoare neagră accentuează personalitatea XLV-ului.

TOATE PENTRU PLĂCERE ŞI CONFORT

EXTINDE DISTRACŢIA ÎN FAMILIE

Portbagajul lui Tivoli Grand a crescut spaţiul la picioare al pasagerilor din spate,și s-a îmbunătăţit flexibilitatea la încărcare în portbagaj.

FUNCŢII PERSONALIZABILE

Volanul este îmbracat de o piele fină, plăcută la atingere, partea inferioară teşită a acestuia accentuează aerul sportiv și facilitează accesul în și din Tivoli Grand, iar opţiunea de încălzire a volanului oferă o priză confortabilă pe timp de iarnă.

DETALII DE CONFORT

Computer de bord

Pornire cu buton Start / Stop

Încărcare wireless

Trapă

Cruise control

Scaune faţă încălzite

Senzor de ploaie

Scaune cu ventilaţie

GALERIE

SENZAŢIE EXCEPŢIONALĂ LA VOLAN