NĂSCUT PENTRU A CONDUCE

Cu un design elegant și echipat cu nenumărate soluții tehnice de ultimă oră, Tivoli este născut pentru a conduce.

DESCOPERIȚI TIVOLI!

DESIGN CONVINGĂTOR

Stil și caracter

Prin stilul său, Tivoli se adresează adepților stilului de viață urban. Silueta elegantă, dar totuși puternică și dinamică atrage atenția. Totodată, mașina radiază o încredere în sine tinerească.

Lăsați-vă cuceriți de spiritul dinamic, urban!

UN ÎNSOȚITOR PUTERNIC

Performanță și economie

Noile motoare turbo au capacitatea de a furniza o plăcere și o bucurie a condusului pe orice suprafață de drum te-ai afla. Tivoli nu se dezminte nici pe autostrada nici în jungla urbană. Iar transmisiile și tracțiunile disponibile fac din Tivoli a alegere versatilă.

MULTIFUNCȚIONAL

Ordine și funcționalitate

În Tivoli, spațiul interior poate fi configurat flexibil. Datorită nenumăratelor compartimente și spații de depozitare practice, menținerea ordinii în habitaclu este ușoară. Trăiți în stilul propriu și savurați libertatea!

Motoarele de înaltă performanță și fiabile cuceresc șoferul cu veritabile senzații sportive pe orice drum. Tivoli se descurcă perfect atât în jungla orașului, cât și pe autostradă. Între diferitele opțiuni de propulsie veți găsi garantat un Tivoli corespunzător cerințelor dumneavoastră!

ÎN AVANGARDA STILULUI

SILUETĂ
Cu stilul său hotărât și plin de caracter, Tivoli radiază excelență și rafinament, detașându-se din pluton. Designul Tivoli a fost inspirat de arhitectura urbană modernă și de liniile ondulate ale naturii. Datorită acestora, Tivoli atrage atenția, trezind sentimente hotărâte în privitor. Îndrăgostiți-vă de elanul tineresc și stilul dinamic, elegant și hotărât al modelului Tivoli!

DETALII

ARMONIE ȘI DINAMISM

Tivoli este deosebit de bine echipat chiar și în varianta standard, iar dacă doriți să fie într-adevăr unic, aveți la dispoziție o gamă largă de opțiuni pentru creșterea confortului și plăcerii la volan.

Faruri cu proiector
Proiectoare de ceață cu LED
Ornament negru lucios pe stâlpul A
Lămpi spate cu LED
Bare amarare negre cu aspect sportiv
Funcție de blocare automată a ușilor
Grilă radiator cu finisaj superlucios
Oglinzi retrovizoare exterioare acționate electric

INTERIOR

ECHIPARE CUPRINZĂTOARE

ÎN AVANGARDA STILULUI

Scaunele sunt tapițate cu materiale moi, atent selectate, de calitate, cu modele de cusături elegante, exclusiviste. Exteriorul în sine oferă șoferului o senzație de sportivitate. Tapițeriile de scaune Tivoli contribuie la atmosfera unică a spațiului interior.

Echiparea generoasă a spațiului interior este completată de volanul sport ergonomic dotat cu încălzire, în forma literei „D”, care asigură o priză optimă.

SOLUȚII PRACTICE

SMART SUV

Soluțiile de confort bine gândite aplicate în habitaclu contribuie la plăcerea completă oferită de conducerea Tivoli. Dispozitivele mobile pot fi conectate cu ușurință la ecranul de până la 9”.

MP3
AUDIO

Unitate de navigație cu ecran de 9” cu cameră video retrovizoare

Unitate multimedia Smart Audio cu ecran de 8” cu cameră video retrovizoare

Panou de instrumente cu ecran TFT-LCD color de 10,25”

CONFORT

CONFORTABIL ÎN ORICE SITUAȚIE

Tivoli cuprinde o serie de soluții menite să transforme orice călătorie în plăcere pură. Scaune față cu încălzire, scaun șofer cu ventilație în două trepte, scaune spate deosebit de confortabile datorită înclinării la 27,5°, sistemul automat de climatizare cu două zone cu senzor de temperatură și afișaj digital – datorită acestor elemente nu veți mai dori să coborâți din dumneavoastră Tivoli!

FUNCȚIONALITATE

COMPARTIMENTE DE DEPOZITARE LA ÎNDEMÂNĂ

ÎNTOTDEAUNA ORDINE ÎN HABITACLU

În Tivoli veți găsi deosebit de multe spații de depozitare pentru diferite obiecte – de exemplu, în consola centrală poate fi depozitată chiar și o tabletă, iar torpedoul este împărțit în mai multe compartimente. Buzunarele laterale de pe uși sunt atât de mari încât pot fi amplasate în ele fără probleme chiar și flacoane de 1,5 l.

TEHNOLOGIE

MOTOR

CARACTER HOTĂRÂT CU O INIMĂ PUTERNICĂ

Nou-dezvoltatele propulsoare Tivoli sunt deosebit de compacte, eficiente și fiabile. Motorul pe benzină 1.5 GDi-Turbo poate dezvolta 163 CP/5500 rpm, la un cuplu de 280 Nm/1500-4000 rpm. Motorul diesel e-XDi-160 poate livra o putere de 136 CP la 4000 rpm, respectiv un cuplu maxim de 324 Nm în intervalul de turații 1500–2500 rot/min. Astfel, motoarele Tivoli garantează performanță optimă atât în traficul urban, cât și pe autostrăzi.

În plus, automobilul a obținut rezultate excelente la reducerea zgomotului și vibrațiilor. Astfel, cerințele și standardele înalte impuse de SsangYong au ca rezultat călătorii reconfortante și pline de plăcere.

PROPULSIE

SISTEM AWD ACTIV

Tracțiunea integrală inteligentă distribuie în mod automat forța de propulsie între punțile față și spate pentru optimizarea forței de tracțiune. Datorită componentelor perfect armonizate ale sistemului de tracțiune integrală și șasiului dezvoltat special pentru performanță offroad, SsangYong Tivoli prezintă o atitudine suverană atât pe drumuri, cât și în afara lor.

SISTEM

SISTEM SMARTSTEER

Alegeți una din trei setări pentru sensibilitatea direcției asistate. Astfel, dintre setările „Normal”, „Comfort” și „Sport” vă puteți alege modul ideal de control al direcției conform preferințelor individuale.

SIGURANȚĂ

O BAZĂ PUTERNICĂ DREPT PUNCT DE PLECARE PENTRU SIGURANȚA CUPRINZĂTOARE.

SIGURANȚĂ ACTIVĂ

SISTEME INTELIGENTE DE SIGURANȚĂ TEHNOLOGIA LA PUTERE

Cu tehnologia DEEP CONTROL, siguranța perfectă este mai aproape ca niciodată. Fie că vă deplasați în oraș sau porniți în călătorii lungi, cu DEEP CONTROL calmul și siguranța la volan ating niveluri nemaiîntâlnite.

ALERTĂ ȘI INTERVENȚIE LA TRAFICUL ÎN SPATELE AUTOMOBILULUI (RCTA-I)

Dacă sistemul RCTA-i detectează un vehicul care se apropie pe drum în timpul unei manevre de mers înapoi, acesta emite un avertisment sonor și acționează frâna pentru a opri automobilul și a reduce riscul coliziunii.

ALERTĂ LA TRAFICUL ÎN SPATELE AUTOMOBILULUI (RCTA)

Sistemul avertizează șoferul dacă detectează un obstacol în calea automobilului în timpul manevrelor de parcare sau mers înapoi.

ALERTĂ PRIVIND ATENȚIA ȘOFERULUI (DAA)

DAA monitorizează încontinuu manevrele șoferului și dacă detectează semne ale condusului în stare de oboseală, emite un avertisment sonor și recomandă șoferului să facă o pauză pentru odihnă.

FUNCȚIE DE ASISTARE LA IEȘIRE DIN PARCARE (EAF)

La ieșirea din locul de parcare, EAF avertizează șoferul prin semnale acustice și prin afișarea pe ecran a unei pictograme de avertizare dacă din spate se apropie alt vehicul.

ALERTĂ PRIVIND DISTANȚA DE SIGURANȚĂ (SDA)

SDA monitorizează permanent viteza și distanța și avertizează șoferul printr-un semnal acustic dacă distanța față de vehiculul din față scade sub distanța sigură de frânare.

7 AIRBAGURI PENTRU PROTECȚIA ȘOFERULUI ȘI A PASAGERULUI

AIRBAGURI

Siguranța pasagerilor constituie pentru noi cea mai mare prioritate. Datorită sistemului modern de airbaguri instalat la scaunul șoferului și la cele ale pasagerilor, Tivoli vă va proteja întreaga familie. Pe lângă airbagurile șoferului și pasagerului din față, airbagurile laterale la scaunele din față și airbagurile cortină care fac parte din echiparea standard, de la nivelul de echipare „DLX” Tivoli dispune și de airbag pentru genunchii șoferului.

71,4% DIN CONSTRUCȚIE ESTE REALIZATĂ DIN OȚEL DE ÎNALTĂ REZISTENȚĂ

STRUCTURĂ

Structura de rezistență a modelului Tivoli garantează rigiditate și siguranță maximă. Circa 40% din caroserie este fabricată dintr-un oțel avansat de foarte înaltă rezistență (AHSS). Pentru a minimiza urmările impactului în cazul unei coliziuni, elementele-cheie ale automobilului sunt întărite cu oțel format la cald, de 5 ori mai robust.

SIGURANȚĂ PE DRUM CU SISTEMELE DE ASISTARE A ȘOFERULUI

SISTEM DE ASISTENȚĂ PENTRU MENȚINEREA PE BANDA DE CIRCULAȚIE (LKAS)

Sistemul LKAS monitorizează marcajele vopsite pe drum cu ajutorul camerei video frontale. Dacă detectează faptul că automobilul este pe cale să-și părăsească banda de circulație fără a fi semnalizat în prealabil, sistemul acționează automat sistemul electronic de direcție pentru a menține automobilul în banda respectivă.

AVERTIZARE LA PĂRĂSIREA BENZII DE CIRCULAȚIE (LDW)

ALDW avertizează șoferul dacă modulul camerei video frontale detectează părăsirea neintenționată a benzii de circulație.

SISTEM DE FRÂNARE DE URGENȚĂ AUTONOMĂ (AEBS)

Când detectează pietoni sau alte vehicule în calea planificată a automobilului, AEBS eliberează automat pedala de accelerație și acționează frâna pentru a reduce riscul unui accident grav.

SISTEM DE AVERTIZARE COLIZIUNE FRONTALĂ (FCW)

Monitorizează viteza vehiculelor și distanța dintre acestea cu ajutorul camerelor video și al senzorilor radar și avertizează șoferul dacă există riscul unei coliziuni.

ASISTENȚĂ LA SCHIMBAREA BENZII DE CIRCULAȚIE (LCA)

Dacă șoferul începe manevra de schimbare a benzii când din spate se apropie cu viteză mare un alt vehicul la o distanță de sub 70 m, LCA avertizează șoferul printr-o lumină intermitentă în oglinda retrovizoare exterioară și avertisment sonor.

ALERTĂ PRIVIND DISTANȚA DE SIGURANȚĂ (SDA)

SDA monitorizează permanent viteza și distanța și avertizează șoferul printr-un semnal acustic dacă distanța față de vehiculul din față scade sub distanța sigură de frânare.

ASISTENT FAZĂ LUNGĂ (HBA)

HBA monitorizează farurile vehiculelor care se apropie din sens opus și blocul optic combinat al vehiculelor care se deplasează în fața automobilului și în funcție de acestea comută automat între faza lungă și faza de întâlnire a farurilor.

SISTEM DE RECUNOAȘTERE A INDICATOARELOR RUTIERE (TSR):

Oferă informații privind traficul cum ar fi limitele de viteză, pentru siguranță maximă la volan.

ALERTĂ PRIVIND PORNIREA VEHICULULUI DIN FAȚĂ (FVSA)

Atunci când vehiculul din față pornește din staționare, FVSA afișează un avertisment vizual și emite un semnal sonor.

Variante de echipare

GALERIE