Tivoli X116

de la 12.550€
5 ani GARANȚIE

A sosit SsangYong Tivoli!

Investiţii de milioane de euro, 4 ani de dezvoltare, platformă modulară nou-nouţă, design sportiv şi tineresc, amenajare interioară exigentă, motoare absolut noi şi siguranţă excepţională de la cel mai vechi producător de maşini din Coreea de Sud, specialist în 4×4.

Atrage privirile

La fel ca superbul oraş istoric italian care i-a inspirat numele, Tivoli radiază intens bucuria de a trăi. De asemenea, design-ul acestei mașini denotă din plin forță și încredere în sine.

DESIGN SOFISTICAT

”Tivoli” este inspirația pentru noul SUV compact, aduce bucurie și emoție și duce mai departe moștenirea lui Ssangyong ca un specialist în construcția de SUV-uri.

UN STIL URBAN ȘI DINAMIC

Exteriorul lui Tivoli trădează un stil urban și dinamic, cu o siluetă zveltă, robustă și fluentă ce atrage privirile. Partea frontală denotă forță și încredere în sine și beneficiază de blocuri optice cu lumini de zi cu LED și faruri cu Xenon.

Posterior echilibrat și totuși deosebit

Umerii laţi arcuiţi deasupra roţilor din spate, cu blocurile optice cu LED mulate armonios pe acestea, radiază forţă tinerească.

TEHNOLOGII

Tivoli beneficiază de cea mai modernă tehnologie disponibilă în segmentul său, pilot automat, sistem electronic de controlal motorului Start-Stop, pornire fără cheie, panou de bord LED cu iluminare de fundal în șase culori opționale, scaunul șoferului ventilat și multe altele.

Siguranță fără compromisuri

În privința siguranței, caroseria Tivoli a fost proiectată să fie deosebit de puternică, 71,4% din aceasta este construită din oţel de înaltă rezistenţă (40% chiar din oţel cu bor ultra-rezistent), dar mai uşor şi mult mai rezistent decât oţelul tradiţional. Siguranţa pasivă este asigurată, printre altele, de cele 7 airbaguri și de o gamă extinsă de sisteme electronice de control (ESP, FTCS, EBD, ABS, ARP,HSA,HBA-ESS).

Cele mai noi motoare și transmisii

Motoarele complet nou dezvoltate ale Tivoli sunt deosebit de compacte, eficiente și fiabile. Motorul pe benzină e-XGi 160 furnizează o putere maximă de 128 CP la 6.000 rot/min și cuplu maxim de 160 Nm la 4.600 rot/min. Motorul diesel e-XDi 160 furnizează o putere maximă de 85 kW, respectiv 115 CP la 3.400-4.000 rot/min și pune la dispoziție un cuplu maxim de 300 Nm între 1.500-2.500 rot/min. Astfel, propulsoarele Tivoli oferă performanțe optime atât în oraș, cât și pe autostradă. În același timp, Tivoli corespunde normelor de emisii Euro-6.

DETALII DE CONFORT

Tivoli este dotat cu numeroase soluții care transformă călătoria în plăcere pură. Scaune față cu încălzire, scaun șofer cu ventilație în două trepte, scaune spate înclinate în unghi de 27,5 grade, deosebit de confortabil, respectiv sistemul automat de climatizare cu două zone cu senzor de temperatură și afișaj digital – datorită acestor elemente, nu veți mai dori să părăsiți noul dumneavoastră Tivoli!

Oglindă retrovizoare exterioară

Cotieră faţă

Sistem audio 2 DIN

Panou de instrumente

Scaune faţă încălzite

Banchetă spate complet rabatată

Consolă centrală

Volan cu încălzire

GALERIE