Noul Korando

Comportament dinamic excelent.

Descoperă noi tărâmuri

SsangYong a lansat cel mai nou Korando – cea de-a patra generație care poartă acest nume, dezvoltată din conceptul de design SIV-2 care a debutat la Salonul Auto de la Geneva în 2016. Se va pune în vânzare în toată Europa la jumătatea anului 2019 și va fi urmat de un model pur electric EV bazat pe conceptul e-SIV.

Stilul contemporan

întâlnește practicitatea pură

Un stil complet nou și distinctiv la exterior. Contemporan și totuși foarte practic. Mai lung, mai lat, mai jos și cu un ampatament mai mare decât modelul Korando anterior. Spațios – mai mult spațiu pentru cap și la scaunele din spate decât cele mai apropiate rivale. Interior cu aspect premium high-tech.

DEASUPRA TUTUROR

SUV-ul Korando a fost revizuit complet pentru 2019, cu un design exterior complet nou, contemporan, interior rafinat, de calitate premium, sisteme de asistare a șoferului și de siguranță îmbunătățite și conectivitate de ultimă generație. Mașina se mândrește cu o înfățișare complet nouă, proiectată pentru a maximiza caracterul robust al mașinii cu o grilă nouă, aparte și un aspect nou al farurilor din față.

Noul SUV Korando este destinat familiilor tinere în căutarea unui stil de viață activ și va fi atractiv pentru cei care au nevoie de o mașină care rezistă la solicitarea vieții de familie, oferind cel mai mare spațiu interior din segment pentru copiii în creștere și un portbagaj de dimensiuni generoase pentru toate echipamentele de agrement, precum și pentru necesitățile zilnice.

Formă și funcție

Interiorul spațios oferă mai mult loc pentru cap și spațiu pentru scaunele din spate decât concurența, având un aspect premium high-tech. De asemenea, este orientat către șofer, cu o serie de funcții cum ar fi un panou de instrumente cu smart audio de 8” și ecran LCD color de 9” cu sistem dual de navigație pentru a furniza toate informațiile necesare și scaun reglabil în patru direcții cu suport lombar pentru confort. În același timp, pasagerii beneficiază de funcții ca lumină ambientală de culoare reglabilă și uși care învelesc pragul pentru a menține hainele curate la urcarea și coborârea din mașină, precum și hayon inteligent cu acționare motorizată pentru comoditate.

Puterea care propulsează

 Automobilul va fi oferit cu două opțiuni de motorizare Euro6 D de la lansare, un motor pe benzină de 1,5 litri GDI-turbo complet nou și un motor diesel de 1,6 litri.  Un motor pur electric EV este planificat să urmeze la timpul cuvenit.

Nivel înalt de siguranță

Datorită unui ansamblu de sisteme de asistare pasive și active, inclusiv cele mai noi tehnologii disponibile și numărului mare de airbaguri, inclusiv airbagul pentru genunchii șoferului, Korando va fi una dintre cele mai sigure mașini din acest segment. Sistemul avansat de asistare a șoferului și de siguranță cu care Korando este echipat include sistemul avansat de frânare de urgență (AEBS) suplimentat cu cameră video și radar, asistență pentru menținerea pe banda de circulație, alertă la mișcarea vehiculului din față, alerte privind distanța sigură de urmărire și atenția șoferului, tempomat inteligent și adaptiv, precum și asistență pentru faza lungă.

De asemenea, dispune de funcția de detectare a unghiului mort, asistență pentru menținerea pe banda de circulație și alertă privind traficul în spatele automobilului, cu activarea automată a frânelor de către toate cele trei funcții dacă șoferul nu acționează frâna mai repede.

Conectivitate și tehnologie

Având una dintre cele mai contemporane interioare și un panou de bord lat și ușor accesibil, noul Korando este plin de cele mai moderne tehnologii și conectivitate auto cum ar fi Apple CarPlay, Google Android Auto și un sistem de navigație prin satelit Tom Tom care este afișat pe ecranul principal și în cadrul panoului de instrumente pentru vizionarea în siguranță.

GALERIE