Korando

de la 20 990€
10 ani GARANȚIE

Descoperă noi tărâmuri

SsangYong a lansat cea de-a patra generație Korando, dezvoltată din conceptul de design SIV-2 care a debutat la Salonul Auto de la Geneva în 2016. Este pus la vânzare în toată Europa de la jumătatea anului 2019 și va fi urmat de un model pur electric EV bazat pe conceptul e-SIV.

Stilul contemporan

întâlnește practicitatea pură

Un stil complet distinctiv la exterior. Contemporan și totuși foarte practic. Mai lung, mai lat, mai jos și cu un ampatament mai mare decât modelul Korando anterior. Spațios – mai mult spațiu pentru cap și la scaunele din spate decât cele mai apropiate rivale. Interior cu aspect premium high-tech.

DEASUPRA TUTUROR

SUV-ul Korando a fost revizuit complet pentru 2019, cu un design exterior contemporan, interior rafinat, de calitate premium, sisteme de asistare a șoferului și de siguranță îmbunătățite și conectivitate de ultimă generație. Mașina se mândrește cu o înfățișare modernă, proiectată pentru a maximiza caracterul robust al mașinii cu o grilă aparte și un aspect dinamic al farurilor din față.

SUV-ul Korando este destinat familiilor tinere în căutarea unui stil de viață activ și va fi atractiv pentru cei care au nevoie de o mașină care rezistă la solicitarea vieții de familie, oferind cel mai mare spațiu interior din segment pentru copiii în creștere și un portbagaj de dimensiuni generoase pentru toate echipamentele de agrement, precum și pentru necesitățile zilnice.

Formă și funcție

Interiorul spațios oferă mai mult loc pentru cap și spațiu pentru scaunele din spate decât concurența, având un aspect premium high-tech. De asemenea, este orientat către șofer, cu o serie de funcții cum ar fi un panou de instrumente cu smart audio de 8” și ecran LCD color de 9” cu sistem dual de navigație pentru a furniza toate informațiile necesare și scaun reglabil în patru direcții cu suport lombar pentru confort. În același timp, pasagerii beneficiază de funcții ca lumină ambientală de culoare reglabilă și uși care învelesc pragul pentru a menține hainele curate la urcarea și coborârea din mașină, precum și hayon inteligent cu acționare motorizată pentru comoditate.

Nivel înalt de siguranță

Datorită unui ansamblu de sisteme de asistare pasive și active, inclusiv cele mai noi tehnologii disponibile și numărului mare de airbaguri, inclusiv airbagul pentru genunchii șoferului, Korando va fi una dintre cele mai sigure mașini din acest segment. Sistemul avansat de asistare a șoferului și de siguranță cu care Korando este echipat include sistemul avansat de frânare de urgență (AEBS) suplimentat cu cameră video și radar, asistență pentru menținerea pe banda de circulație, alertă la mișcarea vehiculului din față, alerte privind distanța sigură de urmărire și atenția șoferului, tempomat inteligent și adaptiv, precum și asistență pentru faza lungă.

De asemenea, dispune de funcția de detectare a unghiului mort, asistență pentru menținerea pe banda de circulație și alertă privind traficul în spatele automobilului, cu activarea automată a frânelor de către toate cele trei funcții dacă șoferul nu acționează frâna mai repede.

Conectivitate 

Având una dintre cele mai contemporane interioare și un panou de bord lat și ușor accesibil, Korando este plin de cele mai moderne tehnologii și conectivitate auto cum ar fi Apple CarPlay, Google Android Auto și un sistem de navigație prin satelit Tom Tom care este afișat pe ecranul principal și în cadrul panoului de instrumente pentru vizionarea în siguranță.

Tehnologie

 Automobilul va fi oferit cu două opțiuni de motorizare Euro6 D de la lansare, un motor pe benzină de 1,5 litri GDI-turbo și un motor diesel de 1,6 litri.
Un motor pur electric EV este planificat să urmeze la timpul cuvenit.

Variante de echipare

Moștenire

PRIMA GENERAȚIE

Esența modelului Korando a fost întotdeauna durabilitatea și performanța remarcabilă, încă de la prima sa versiune din 1983.

A doua generație

Numele modelului este o prescurtare a sloganului „Korean Can Do” (Coreeanul poate tot), și semnifică versatilitatea deosebită a acestui SUV; pentru SsangYong acest model a fost întotdeauna un vehicul deschizător de drumuri.

A treia generație

Încă de la primul SUV cu design tip bloc-șasiu din 2011 și până la modelul Korando de a patra generație din ziua de azi, istoria bogată în inovații și design revoluționare, de 65 de ani, a mărcii SsangYong, este evidențiată în fiecare detaliu al vehiculelor sale de înaltă calitate.

A patra generație

Astăzi, noul model Korando este un demn continuator al acestei puternice tradiții SUV, dar și un deschizător de drumuri pentru noi tehnologii și funcții orientate spre viitor, care vor deveni cu siguranță elemente revoluționare în acest segment.

DETALII DE CONFORT

Grilă radiator cromată

Grilă radiator cromată

Faruri cu proiector cu semnalizatoare de viraj tradiționale

Scut de protecție spate cu aspect sporti

Bare amarare argintii

Spoiler cu aspect sportiv

Al treilea stop spate cu LED

Lampă de ceață spate și lampă marșarier

SIGURANȚĂ DEPLINĂ

GALERIE