MUSSO GRAND

de la 26.290€
10 ani GARANȚIE

MUSSO GRAND

 

Pick-up-ul SsangYong Musso Grand a fost lansat pentru Europa la Salonul Auto de la Geneva.
Pe piața în rapidă creștere și foarte competitivă a vehiculelor SUT (sport utility truck – camionetă utilitară sport) / pick-up, Musso Grand este un vehicul multifuncțional extrem de competent, reflectând valorile tradiționale SsangYong – dotare cuprinzătoare și preț accesibil.

ÎNDRĂZNEȚ, IMPUNĂTOR, STRĂLUCITOR

Designul exterior al Musso Grand conferă automobilului o înfățișare îndrăzneață și musculoasă, fiind inspirat de „mișcarea impunătoare a naturii”, una dintre elementele limbajului de design SsangYong, Nature-born 3 Motion.

DETALII DESIGN

O fâșie cromată deasupra grilei de radiator și liniile curbate ale capotei motor oferă un aspect robust și dă impresia de putere. Grila aripă – un element de stil caracteristic al noilor modele SsangYong – se extinde până la faruri, iar liniile de caracter dinamice laterale și mai ales în spate conferă mașinii o senzație de putere și volum. Farurile HID/halogen cu lumini de poziție LED și indicatoare integrate asigură o înfățișare mai rafinată. Ușile sunt proiectate să acopere pragurile de-a lungul părții inferioare a caroseriei, pentru a asigura că pasagerii nu se murdăresc la urcarea sau coborârea din mașină, iar roțile mari, de 20” contribuie la imaginea de ansamblu a automobilului. Bena oferă un volum de încărcătură foarte util de 1262 litri, fiind suficient de mare pentru a transporta un europalet. Este dotat cu prize de 12 V / 120 W și cârlige rotative pentru fixarea încărcăturilor de tipul uneltelor sau echipamentelor.

VEDERE DIN INTERIOR

Dotat remarcabil de bine pentru o camionetă, dispune de scaune cu tapițerie din piele Nappa cu textură moale, care pot fi reglate la trei niveluri de duritate diferite pentru confortul optim al șoferului și pasagerilor. În plus, scaunele din față și din spate sunt încălzite, opțional fiind disponibile scaune față ventilate pentru a face călătoriile lungi mai plăcute la orice temperatură. Panoul de instrumente Supervision cuprinde un ecran LCD de 7” care asigură o bună vizibilitate și furnizează șoferului toate informațiile necesare, cu diferite opțiuni de configurare a ecranului și de efecte vizuale, pentru a putea fi personalizat la maxim. Al doilea rând de scaune a fost proiectat în așa fel încât trei pasageri adulți să poată călători confortabil, cu spațiu suficient pentru picioare și coate.

CELE MAI BUNE ASPECTE SUNT ÎN INTERIOR

Interiorul pick-up-ului Musso Grand oferă rafinamentul și ambianța modernă a unui autoturism, dar cu o tentă robustă în concordanță cu aspectul exterior al unui vehicul utilitar.

SISTEMUL DE PROPULSIE

Sistemul de propulsie al Musso Grand folosește un motor turbo diesel de 2,2 litri fabricat de SsangYong, care furnizează o putere maximă de 181 CP și un cuplu de 400 Nm. Acest motor e-XDi220 deosebit de eficient, silențios și fiabil oferă accelerare progresivă la pornirea de pe loc și un cuplu mare la turații mici, caracteristic motoarelor SsangYong.

Transmisia este fie manuală cu 6 trepte, fie automată Aisin cu 6 trepte, apreciată pentru funcționarea lină și durabilitate.

SIGURANȚĂ

Datorită noilor tehnologii și funcții, SsangYong Musso Grand oferă nivelul maxim de siguranță din această clasă de vehicule, cuprinzând până la șase airbaguri.  Datorită construcției Quad Frame din oțel de înaltă rezistență, camioneta este mai rigidă decât rivalele sale, rezultat obținut prin utilizarea oțelului cu rezistență la rupere de 1,5 GPa – o premieră mondială – și realizarea șasiului în proporție de 79,2% din oțel de înaltă rezistență. Datorită acestei construcții, pe lângă îmbunătățirea substanțială a rezistenței caroseriei, greutatea este de asemenea redusă.

Variante de echipare

Detalii

Oglinzi retrovizoare exterioare cu semnalizatoare

Hayon elegant la benă

Faruri proiectoare

Grila de radiator

Blocuri optice spate marcante

Căptușeala benei

Volan cu încălzire

Panou de instrumente supervision

Afișarea unghiului de barcaj

Sistem de camere video cu vedere 3D 360°

Cameră video retrovizoare

Cameră video

Semnal de oprire de urgență

Asistență la coborârea pantelor

Asistență la pornire în rampă

GALERIE