SSANGYONG

DESPRE COMPANIE

Suntem onoraţi să vă oferim experienţa brandului SsangYong, un nume de top în industria automobilelor atât la nivel european, cât şi la nivel global.
Suntem dealer autorizat şi service autorizat Open Auto Center de la 01.10.2017. Am făcut această colaborare deoarece după cum ştim, la nivel european şi nu numai, segmentul SUV este în continuă creştere. Marca SsangYong vine în completarea ofertei de maşini noi Open Auto Center oferind modele foarte competitive ca nivel de preţ şi dotări în toate clasele de SUV-uri.

Ssangyong Motor Company este cel mai vechi producător auto din Coreea de Sud, care pe parcursul celor aproape 60 de ani de existență a construit la început autobuze și autocamioane iar apoi s-a specializat în proiectarea și producția de vehicule 4×4.

Anul acesta se va lansa în România şi un nou pick-up care va deschide oferta şi către clienţii utilitari, care caută o maşină robustă şi foarte capabilă în offroad, dar şi cu capacitate mare de transport. Până în 2020 inclusiv, SsangYong va avea în gamă inclusiv modele hybrid şi full electrice. Se va reuşi o performanţă bună în România, atât pe partea de vânzări cât şi pe partea de after-sales.

ISTORICUL COMPANIEI SSANGYONG

Firma sud-coreeană SsangYong a fost de la bun început specialistă în tracțiune integrală. Prin colaborarea cu firma Mahindra & Mahindra, SsangYong dorește să beneficieze de sinergii ca să-și consolideze treptat poziția pe piețele internaționale și să-și încânte clienții cu noi produse.

2019


SsangYong lansează a patra generație a celui mai longeviv model al săi, noul KORANDO. Cu un nivel înalt de siguranță, conectivitate și tehnologie de ultimă oră și un design foarte atrăgător, noul KORANDO se poziționează ca un veritabil competitor al clasei SUV mijlocii.

2018


Noul SUV Rexton și varianta sa pick-up, Musso, stabilesc noi standarde. Dispun de cele mai noi tehnologii și sisteme de asistență, precum și – datorită construcției și transmisiei integrale – capacitate mare de remorcare și capabilitate off-road.

2015


Un an care stă în întregime sub semnul TIVOLI – un model complet nou de la SsangYong. După patru ani de dezvoltare, SsangYong prezintă în segmentul SUV-B – un segment în creștere puternică – un automobil modern, dinamic și proaspăt, care nu își ascunde genele SUV.

2013

Cel mai important model, Korando, a beneficiat deja în 2013 de un facelift cuprinzător. SUV-ul compact remodelat, cu alură sportivă se numără printre cele mai remarcabile noi apariții de pe piață.

2010

Firma Mahindra & Mahindra înseamnă pentru SsangYong un partener puternic pentru planurile sale de viitor și lucrează fără încetare la noi modele și tehnologii. Pe lângă aceasta, SsangYong își alege un importator puternic pentru Germania, Belgia, Olanda, Luxemburg, Polonia și Elveția: Grupul Alcopa din Belgia.

2001

Anul 2001 marchează debutul pe piață al modelului Rexton. Un SUV din segmentul D care se bucură și astăzi de o mare popularitate. De asemenea, în uzina de motoare iese de pe banda rulantă cel de-al 500.000-lea motor SsangYong.

1997

În 1997 SsangYong a intrat pe piața autoturismelor cu modelul de lux Chairman. Chairman este o limuzină de lux care se comercializează numai pe piața internă sud-coreeană, unde se bucură de o mare popularitate.

1986

În 1986 SsangYong preia firma „Geohwa Motors”. Geohwa a fost în mod tradițional specializată pe producția de replici Jeep. De aici provine „gena 4×4” a firmei SsangYong. Începând din anul 1986 firma utilizează exclusiv numele „SsangYong”.

1954

SsangYong – peste 60 de ani de experiență în industria auto. Firma a fost înființată în anul 1954. La început, activitatea firmei se baza pe producția de autoutilitare, cum ar fi autocamioane, autobuze și alte autospeciale (printre altele, mașini de pompieri).

CLIENŢI BUSINESS

Venim în întâmpinarea companiilor mici și mari deopotrivă cu oferte competitive pentru dezvoltarea flotei de autoturisme cu modele performante și viabile. Experiența noastră în domeniul flotelor ne permite să concepem cele mai bune soluții pentru dumneavoastră.

SHOWROOM

Show Room-ul nostru din Iaşi, Calea Chişinăului, nr. 45 vă aşteaptă pentru a putea experimenta, la primă mână, gama variată de modele SsangYong, pe care le oferim spre vânzare, de la Tivoli, Korando, XLV şi până la noul Rexton, toate fiindu-vă prezentate profesionist de personalul nostru cu experienţă.