Korando

Comportament dinamic excelent.

Descoperă noi tărâmuri

Korando a devenit un veritabil simbol pentru istoria industrială sud-coreeană, fiind cel mai vechi brand coreean înregistrat. Cu o existenţă neîntreruptă de aproape 40 de ani, a ajuns să fie consemnat inclusiv în Cartea Recordurilor Guiness.

FRUMUSEŢE ROBUSTĂ

Primul autoturism de teren Ssangyong Korando se baza pe platforma legendarului Jeep Willy, producţia fiind demarată în luna octombrie 1974.

În 1983 a fost lansată a doua generaţie Korando, fiind primul autoturism 4×4 în întregime dezvoltat în Coreea de Sud.
Din 2011, noul Korando a ajuns la a patra generaţie.

DEASUPRA TUTUROR

Noul Korando se distinge în categoria sa și prin habitaclul deosebit de spaţios ce include multiple soluţii care asigură confortul maxim al pasagerilor și putând varia dimensiunea spațiului pentru bagaje.

SPAŢIU SUPLIMENTAR

Spătarele scaunelor din spate sunt înclinabile, având 5 nivele de reglaj sau, printr-o singură mişcare, pot fi rabatate în raport 60/40 sau complet.

PERFORMANŢĂ

Oferim dinamism combinat cu consumul excelent de combustibil.

PUTERE

Noua motorizare de 2.2 litri cu injecţie directă diesel, e-XDI, oferă cea mai bună performanţă din categoria sa atingând 178CP și un cuplu de 400Nm, reușind să se înscrie cu uşurinţă în standardele stricte de emisie ale normei EURO6. Motorul poate furniza un cuplu maxim de 400 ​​Nm, încă de la cele mai frecvent utilizate turații de 1400 la 2800 rpm, asigurând un comportament dinamic excelent şi un consum redus de combustibil.

TRANSMISIE

Korando vă este oferit cu o transmisie manuală rafinată în 6 trepte sau cu transmisie automată Aisin în 6 trepte, convenabil controlabilă cu ajutorul butoanelor aflate pe volan sau cu un mic comutator aflat pe maneta schimbătorului de viteze.

DETALII DE CONFORT

Sistem audio

Conector USB şi HDMI

Navigaţie

Siguranţă

Scaune față-spate cu încălzire

Aer condiţionat

Volum depozitare 1312 litri

Plasă fixare bagaje

GALERIE