Open Auto Center Iași

Suntem onoraţi să vă oferim experienţa brandului SsangYong, un nume de top în industria automobilelor atât la nivel european, cât şi la nivel global.

DESPRE COMPANIE

Suntem dealer autorizat şi service autorizat Open Auto Center de la 01.10.2017. Am făcut această colaborare deoarece după cum ştim, la nivel european şi nu numai, segmentul SUV este în continuă creştere. Marca SsangYong vine în completarea ofertei de maşini noi Open Auto Center oferind modele foarte competitive ca nivel de preţ şi dotări în toate clasele de SUV-uri.

Ssangyong Motor Company este cel mai vechi producător auto din Coreea de Sud, care pe parcursul celor aproape 60 de ani de existență a construit la început autobuze și autocamioane iar apoi s-a specializat în proiectarea și producția de vehicule 4×4.

Anul acesta se va lansa în România şi un nou pick-up care va deschide oferta şi către clienţii utilitari, care caută o maşină robustă şi foarte capabilă în offroad, dar şi cu capacitate mare de transport. Până în 2020 inclusiv, SsangYong va avea în gamă inclusiv modele hybrid şi full electrice. Se va reuşi o performanţă bună în România, atât pe partea de vânzări cât şi pe partea de after-sales.

ECHIPA

Echipa noastră de consilieri cu experiență în materie de automobile SsangYong sunt cei care ne definesc ca și companie. Deoarece, ei sunt cei care vă oferă cele mai utile informații și soluții în luarea unei decizii importante precum achiziționarea unui automobil marca SsangYong.

CLIENŢI BUSINESS

Venim în întâmpinarea companiilor mici și mari deopotrivă cu oferte competitive pentru dezvoltarea flotei de autoturisme cu modele performante și viabile. Experiența noastră în domeniul flotelor ne permite să concepem cele mai bune soluții pentru dumneavoastră.

SHOWROOM

Show Room-ul nostru din Iaşi, Calea Chişinăului, nr. 45 vă aşteaptă pentru a putea experimenta, la primă mână, gama variată de modele SsangYong, pe care le oferim spre vânzare, de la Tivoli, Korando, XLV şi până la noul Rexton, toate fiindu-vă prezentate profesionist de personalul nostru cu experienţă.